В Екопарку Харкова новий мешканець (ВІДЕО)

Сову підібрали небайдужі люди у Харкові.

Сіра сова Олаф – новий мешканець Фельдман Екопарк, що потрапив туди від небайдужих харків’ян, які врятували птаха. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Екопарку.

Історія, яка є доволі типовою: люди підібрали на дорозі покинуте совеня, виходили та вигодували його. Та коли птах підріс і стало зрозуміло, що йому потрібно значно більше місця, звернулись до "Доброго дому Фельдман Екопарк".

"Таких звиклих до людської опіки птахів випускати в природу не варто, тож ми створили для нього максимально комфортні умови у вольєрі: тут він може вільно літати та отримує все необхідне для життя", – зазначають в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства. Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Що було винному – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися