У прифронтовій громаді на Харківщині займаються перейменуванням

В Куп'янській міській територіальній громаді було перейменовано вулиці й провулки.

Відповідне розпорядження "Про перейменування вулиць, провулків, в’їзду міста Куп’янськ та смт Куп’янськ-Вузловий" було підписано 8 вересня 2023 року начальником Куп'янської міської військової адміністрації Андрієм Беседіним, інформують "Коментарі. Харків".

Так, згідно з законами про "декомунізацію" та "дерусифікацію" було прийняте рішення перейменувати вулиці, провулки та в’їзд в м. Куп’янськ та в смт Куп’янськ-Вузловий без змін поштових номерів житлових будинків, установ та споруд.

Було перейменовано 15 топонімів у самому Куп’янську та 4 вулиці у смт Куп’янськ-Вузловий.

Ознайомитися з повним текстом розпорядження та додатком можна нижче на фото.

Перейменування у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

ППО та військові у центрі Харкова – що відбувається

Харківський міський голова Ігор Терехов і представники соціально відповідального бізнесу передали шість пікапів та військове обладнання силам протиповітряної оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для чого необхідна ця техніка, та чому харків’яни зможуть спати спокійніше – читайте за посиланням.

У Харкові затримали чиновника міськради за корупційний злочин

У Харкові повідомлено про підозру 27-річному чоловіку за фактом одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням такої вигоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Головний спеціаліст сектору підприємництва та споживчого ринку адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради організував "схему" для тіньового заробітку грошей. Він вимагав неправомірну вигоду з фізичних осіб-підприємців.

За що підприємці мали платити йому гроші та скільки коштувала "послуга" – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися