ППО та військові у центрі Харкова – що відбувається

Силам ППО в Харкові передали автівки для боротьби з «шахедами»

Харківський міський голова Ігор Терехов і представники соціально відповідального бізнесу 7 вересня передали шість пікапів та військове обладнання силам протиповітряної оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ці авто допоможуть у боротьбі з ворожими дронами типу "Shahed" та перехопленням інших повітряних цілей. Вони обладнані всім необхідним для успішного відбиття атак дронів українськими військовими.

"Сьогодні ми передали позашляховики з відповідним оснащенням нашим воїнам. Дякую бізнесу, який долучився до цієї місії на моє прохання! Дякую силам ППО за ефективну роботу! Відтепер харківʼяни зможуть спати спокійніше", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства. Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Що було винному – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися