У Харкові відбулося протистояння комунальників

У Харкові комунальні підприємства змагалися між собою.

Спортсмени комунального підприємства "Харківводоканал" переможно стартували у Спартакіаді "Битва Департаментів міста-героя Харкова". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

З початком захоплюючих спортивних баталій учасників привітав та побажав яскравих перемог директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олександр Власенко.

Програму Спартакіади відкрив турнір із міні-футболу, в якому беруть участь 20 команд. У першому поєдинку спортсменам "Харківводоканалу" протистояла досвідчена команда КП "Ритуал".

"Кінцевий результат багато в чому залежить від уміння та майстерності, яку гравці демонструють упродовж усього матчу. У стартовому поєдинку наші футболісти чітко виконали установку, діяли грамотно та злагоджено, і врешті-решт упевнено перемогли суперників з рахунком 4:0. Враховуючи досить насичену ігрову програму турніру, намагатимемося в кожній зустрічі докласти всіх зусиль для досягнення позитивного результату. Також дякую керівництву підприємства та профспілкового комітету за всебічну підтримку спортивного руху у цей складний час", - зазначив методист адміністративно-господарського управління КП "Харківводоканал" Геннадій Аксьонов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

ППО та військові у центрі Харкова – що відбувається

Харківський міський голова Ігор Терехов і представники соціально відповідального бізнесу передали шість пікапів та військове обладнання силам протиповітряної оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для чого необхідна ця техніка, та чому харків’яни зможуть спати спокійніше – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися