У Харкові почали прибирати МАФи з площі Свободи (ФОТО)

На майдані Свободи у Харкові прибирають фудкорти.

Сьогодні у Харкові на центральній площі почали прибирати малі архітектурні форми, а саме – фудкорти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на місцевий телеграм-канал "ХХ".

На фото видно, що працює спецтехніка, яка евакуює МАФи з майдану Свободи.

Нагадаємо, що 6 вересня Ігор Терехов доручив прибрати незаконні торгівельні обʼєкти з майдану Свободи

Таке завдання міський голова дав профільному департаменту під час засідання виконавчого комітету Харківської міської ради, інформують "Коментарі. Харків".

"Біля входу до саду Шевченка з боку майдану Свободи стоїть велика кількість торговельних пересувних точок, контейнерів, де продають цукерки, морозиво та інше. Вони роблять це нелегально. Прошу розібратися з цим питанням протягом наступного тижня", - зазначив очільник міста. Крім того, на засіданні виконкому було ухвалене рішення про звільнення території міста від низки інших самовільно встановлених обʼєктів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

ППО та військові у центрі Харкова – що відбувається

Харківський міський голова Ігор Терехов і представники соціально відповідального бізнесу передали шість пікапів та військове обладнання силам протиповітряної оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для чого необхідна ця техніка, та чому харків’яни зможуть спати спокійніше – читайте за посиланням.

У Харкові затримали чиновника міськради за корупційний злочин

У Харкові повідомлено про підозру 27-річному чоловіку за фактом одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням такої вигоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Головний спеціаліст сектору підприємництва та споживчого ринку адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради організував "схему" для тіньового заробітку грошей. Він вимагав неправомірну вигоду з фізичних осіб-підприємців.

За що підприємці мали платити йому гроші та скільки коштувала "послуга" – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися