Як Харків підготувався до опалювального сезону: відомі конкретні цифри

Наразі йдуть цілодобові роботи по підготуванню міста до зими

У минулому сезоні у Харкові систему опалення було перезапущено вісім разів. Проте наразі, в результаті цілодобових підготовчих робіт ,системи тепло- та водопостачання готові вже на 80%. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на слова міського голови Харкова Ігора Терехова в ефірі "Єдиних новин".

"Енергетична безпека — це головне в опалювальному сезоні. Будуємо габіони, захисні споруди, щоб вони мали змогу захищати нашу енергетичну та теплову інфраструктуру", — зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про завершення підготовки мереж до осінньо-зимового періоду в Новобаварському районі Харкова. На Новобаварській філії КП "Харківські теплові мережі" розпочали останню  перекладку, із запланованих в цю ремонтну кампанію 17-ти. Внутрішньоквартальну магістраль, діаметром 273 мм, яка з’єднує споживачів з ЦТП, наразі вже демонтували. Взимку вона дала кілька дефектів, і під час гідровипробувань влітку підтвердила свій статус: "під заміну". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Наразі триває підготовка до монтажу нової труби ППУ. Крім того, ділянку труби в оболонці "Спіро"  прокладуть у прохідному каналі. При цьому внутрішньоквартальну асфальтовану дорогу чіпати не будуть, трубу протягнуть під землею. Дана ділянка магістралі, довжиною 400 метрів, за словами начальника Новобаварської філії Івана Потапова, живить 14 багатоповерхових будинків. Роботи на ній планують завершити до кінця вересня. Всього по району було заплановано 17 перекладок, і ще 4 – експромт після гідравлічних випробувань. На сьогодні по 19-ти адресах роботи завершені. Ще дві перекладки: планова і позапланова – в процесі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися