ФОТОФАКТ: в Харківській області марафетять траси державного значення

На автошляхах державного значення "Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта" і "Харків-Красноград-Перещепине" ведуться роботи з експлуатаційного утримання

На Харківщині ремонтують траси, які ведуть у Дніпро і Сімферополь. На автошляхах державного значення "Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта" і "Харків-Красноград-Перещепине" тривають роботи з експлуатаційного утримання, повідомляє "Depo.Харків" з посиланням на Службу автомобільних доріг.

Так, на дорозі М-18 "Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта" встановили дорожні знаки, а також відновлюють перильне огородження. Дорожники відремонтували два автопавільйони в селищах Наталине і Хрест, а зараз автопавільйони встановлюють у міста Красноград і селища Піщанка.

Тим часом на дорозі М-29 "Харків-Красноград-Перещепине" також встановлювали дорожні знаки і відновлювали металеве бар'єрне огородження. Найближчим часом планується проведення робіт з ямкового ремонту на 17 км - 69 км.

В САД нагадують: в кінці минулого року ТОВ "Автомагістраль-Південь" стало переможцем тендеру на виконання робіт з експлуатаційного утримання зазначених автодоріг. Договір розрахований на рік, а джерело фінансування - державний бюджет України.

Нагадаємо, днями у Харкові через зливи затопило двір на Салтівці, а місцеві жителі перепливали дороги не тільки авто, але і на човнах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися