Прогноз погоди на початок червня: коли в Харків прийде справжнє літо (КАРТА)

Як повідомляє Харківський обласний гідрометцентр, сьогодні у першій столиці буде дощ, місцями грози

Сьогодні, 3 червня, погода у Харкові та області буде мало чим відрізнятися від попереднього дня. Як повідомляє Харківський обласний гідрометцентр, регіон залишиться під куполом циклону: вдень обіцяють дощ, місцями грози.

Так, згідно з прогнозом погоди, сьогоднішньої ночі стовпчики термометрів в Харківській області впали до +8-ми, вдень максимальна температура сягне 22-х градусів тепла. Тим часом у Харкові 3 червня буде трохи прохолодніше: до +21-го. Вітер сьогодні помірний, а пориви досягнуть 8 метрів в секунду.

picture

Погода, подібна до сьогоднішньої, протримається весь поточний тиждень. Втім, вже в суботу, 6 червня, синоптики обіцяють суху погоду, мінливу хмарність та до 27 тепла.

picture

У неділю можливий невеликий дощ, однак температура буде дійсно літньою: до 29 градусів тепла.

Нагадаємо, днями у Харкові через зливи затопило двір на Салтівці, в результаті чого рівень води доходив майже до радіаторів. Затопленим виявився двір по вул. Академіка Павлова, 148, де біля будинків утворилася ціла річка. Втім, таку ж картину можна було спостерігати і в інших районах, а місцеві жителі перепливали дороги не тільки авто, але і на човнах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися