У Холодногірському районі Харкова ремонтують будинки: відомі адреси

Йде робота по ремонту фасадів та пошкоджених плит

У Холодногірському районі спеціалісти АТ "Житлобуд-1" та АТ "Житлобуд-2" відновлюють будинки, які були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, працівники ремонтують зовнішні відкоси на вулиці Великій Панасівській, відновлюють фасад на вулиці Холодногірській та  демонтують зруйновані панельні плити на проспекті Слави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт ліфтів у багатоквартирних будинках Харкова. Упродовж минулого тижня спеціалісти КСП “Харківміськліфт” запустили в роботу 12 ліфтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Зараз у житлових будинках комунальної форми власності працює понад 6,6 тис. підйомників, 31 - тимчасово зупинений на простій. У серпні бригади відновили 31 систему диспетчеризації та опрацювали понад 3 тис. заявок містян. “Крім того, комунальники повністю підготували до осінньо-зимового періоду внутрішньобудинкові електромережі в житлових будинках. До опалювального сезону готові всі 7 762 будинки, які обслуговує КСП”, - уточнили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають ремонтно-відновлювальні роботи у будинках, які постраждали від російської збройної агресії. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що торік у Харкові вдалося відновити та модернізувати близько 200 будинків, тоді як сьогодні у роботі ще 60 будинків. Загалом внаслідок російської агресії було пошкоджено понад 5 000 будинків, з них 500 будинків не підлягають відновленню. “Так, дійсно, на сьогодні 150 000 мешканців міста Харкова без даху над головою і це жахливо. Але ми працюємо разом з Офісом Президента, Кабінетом міністрів України для того, щоб у максимально стисли строки відбудовувати наше місто”, — прокоментував міський голова Харкова Ігор Терехов. Роботи планують завершити до початку опалювального сезону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися