У Харкові громадський транспорт курсуватиме зі змінами

Маршрути тролейбусів №11 та 55 тимчасово зміняться

Рух тролейбусів на вул. Сумській, від пр. Незалежності до пл. Конституції, на пл. Конституції, вул. Університетській, пл. Павлівській, пл. Сергіївській та узвозі Соборному буде припинений з 10:00 до 15:00 13 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з аварійним ремонтом на тяговій підстанції.

У цей час тролейбуси курсуватимуть так:

№11: розворотне коло "Пр. Дзюби" - пр. Ново-Баварський - пр. Любові Малої - вул. Планова - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - б-р Гончарівський - вул. Малиновського - вул. Благовіщенська - пл. Благовіщенська - вул. Коцарська - вул. Малиновського - б-р Гончарівський - вул. Велика Гончарівська - вул. Семінарська - пр. Любові Малої - пр. Ново-Баварський - розворотне коло "Пр. Дзюби";

№55: пр. Жуковського (сел. Жуковського) - пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - вул. Чкалова - вул. Лісопарківська - вул. Рудика - Харківське шосе - вул. Сумська - пл. Свободи (у зворотному напрямку: пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська) - ст. м. "Держпром".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

У Харкові пограбували іноземця: в якому районі небезпечно

На вулиці 23 Серпня зловмисник підійшов до чоловіка, вдарив в обличчя, відібрав сумку з особистими речами, гроші та втік з місця події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Подія сталася вночі 8 вересня. До чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що невідома особа пограбувала 52-річного громадянина Уганда. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райуправління.

Чи затримали злочинця – читайте за посиланням.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися