У Харкові відкрили рух транспорту раніше графіка

На проспекті у Харкові відремонтували мережу раніше.

Рух транспорту на пр. Гагаріна, від пр. Льва Ландау до вул. Південнопроєктної, відкрили сьогодні, 13 вересня, вранці з випередженням графіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, ділянка дороги була закрита через пошкодження на колекторі, і її планувалося відкрити 14 вересня.

За його словами, після того, як робітники КП "Харківводоканал" відремонтували мережу, ділянку передали шляховикам, які виконали зворотне засипання та заасфальтували місце робіт загальною площею 12 тис. кв. м.

Дмитро Липовий наголосив, що на дорожнє полотно нанесли розмітку, а фахівці КП "Харків-Сигнал" відрегулювали роботу світлофорів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

У Харкові пограбували іноземця: в якому районі небезпечно

На вулиці 23 Серпня зловмисник підійшов до чоловіка, вдарив в обличчя, відібрав сумку з особистими речами, гроші та втік з місця події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Подія сталася вночі 8 вересня. До чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що невідома особа пограбувала 52-річного громадянина Уганда. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райуправління.

Чи затримали злочинця – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися