Головний Рабин України завітав до Харківщини з допомогою: хто отримав

Рабин перевірив, як очищують воду переданими раніше фільтрами.

Сьогодні до Дергачів завітали Головний Рабин України Моше Реувен Асман та заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба. Вони відвідали Дергачівську центральну лікарню, де передали гуманітарну допомогу у вигляді 95 наборів з продуктами та побутовою хімією для працівників медичних закладів міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка.

Під час останнього візиту пан Моше Реувен Асман передав систему очистки і фільтрації води для пацієнтів Дергачівської центральної лікарні.

"Сьогодні разом з Головним Рабином пересвідчились у справності системи та скуштували воду, яка є важливою складовою підтримки лікування пацієнтів. Щиро дякую за підтримку та допомогу нашим людям!" – зазначив очільник військової адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області видають допомогу для опалювального сезону: як зареєструватися

Родини військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ, родини загиблих військовослужбовців та внутнішньо переміщені особи, які проживають в смт Краснокутськ, с. Чернещина, с. Основинці, с. Степанівка, с. Ситники – можуть отримати тверде паливо (вугілля), якщо будинок не обладнаний газовим опаленням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради.

Реєстрація триватиме з 05 по 20 вересня 2023 року. Як зареєструватися – читайте за посиланням.

У Харкові пограбували іноземця: в якому районі небезпечно

На вулиці 23 Серпня зловмисник підійшов до чоловіка, вдарив в обличчя, відібрав сумку з особистими речами, гроші та втік з місця події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Подія сталася вночі 8 вересня. До чергової частини Харківського РУП № 3 надійшло повідомлення про те, що невідома особа пограбувала 52-річного громадянина Уганда. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райуправління.

Чи затримали злочинця – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися