Комісії, що розглядають заявки по відновленню на Харківщині, мають працювати краще – ХОВА

Люди подали вже більше 15 тисяч заяв на компенсацію.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов долучився до навчального семінару-практикуму Асоціації органів місцевого самоврядування та обговорив з головами громад посилення роботи у напрямку реалізації державних програм з відшкодування збитків за пошкоджене майно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Зокрема на заході йшлося про особливості організації роботи комісій з розгляду заяв щодо компенсацій за пошкоджене чи зруйноване майно, які надійшли в межах програми єВідновлення.

"Нині це надважливе питання. За програмою єВідновлення маємо поданих більш як 15 тисяч заяв, а суми виплат сягнули понад 300 мільйонів гривень. Спільними зусиллями необхідно покращити роботи комісій задля ефективної реалізації програми", - зазначив під час семінару Євген Іванов.

Крім того, на зустрічі обговорили питання розвитку та релокації бізнесу, оподаткування в умовах воєнного стану.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Замовила їжу собі та родичам майже на 400 тисяч гривень та не сплатила – що буде харків’янці

2 серпня до поліції з відповідною заявою звернувся представник однією зі служб доставки Харкова. Він розповів, що оператор оформлювала замовлення їжі, ставила відмітку про оплату, хоча гроші на рахунок служби не надходили. Потім курʼєр доставляв замовлення до вказаних адрес. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що буде жінці – читайте за посиланням.

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це 13 вересня в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися