Харків’янам нагадали про штрафи та відповідальність: подробиці

За тиждень з Харкова вивезли понад 36 тисяч кубометрів сміття

Робітники КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" з 7 по 13 вересня вивезли 36,7 тис. куб. м побутових відходів. Як повідомили на підприємстві, було вивезено 30,6 тис. куб. м ТПВ та 6,1 тис. куб. м великогабаритних відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко зазначив, що підприємство продовжує боротися з порушниками правил паркування та ліквідовує стихійні звалища.

"Безвідповідальне паркування автомобілів біля контейнерів заважає під'їзду спецтранспорту та своєчасному вивезенню побутових відходів. Завдяки профілактичній роботі за участю громадських активістів та застосуванню штрафних санкцій таких випадків стає менше. Однак ми, як і раніше, періодично фіксуємо їх у різних районах міста. Хочу нагадати, що порушники можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності", - підкреслив Олексій Артикуленко.

Так, згідно з Правилами дорожнього руху, стоянка транспортних засобів на відстані ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів заборонена. Викидання побутових відходів у не відведених для цього місцях карається штрафом у розмірі від 340 до 1,7 тис. грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися