У США шукають міста, які допоможуть з відбудовою Харківщини – подробиці

Євген Іванов і Олена Логвинова провели зустріч із представниками штату Флорида

За дорученням начальника Харківської ОВА, його заступники обговорили з делегацією штату Флорида, США, подальші можливості співпраці щодо відновлення регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Під час засідання йшлося про перспективи пошуку міст-побратимів у американському штаті для деокупованих міст Харківщини – Ізюму, Балаклії та Куп’янська. Такий формат співпраці дасть змогу ефективніше відбудовувати міста, що постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

"Щиро дякуємо за ту допомогу, яку ваша держава надає народу України. Вже маємо конкретні приклади реалізації проєктів в інших містах регіону щодо меморандумів про співпрацю. Готуємо економічний паспорт міських територіальних громад, аби майбутнє місто-побратим відповідало кількості населення та економічному потенціалу", - зазначив Євген Іванов.

Також під час зустрічі обговорили потребу у відновленні постраждалих медичних закладів Харківщини, підтримку та посилення матеріально-технічної бази підрозділів ДСНС і Нацполіції, що працюють на деокупованих територіях регіону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися