Поліцейські Харкова завітали до комунальних підприємств

Поліція разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу співробітникам комунальних підприємств

Попри обстріли, працівники продовжували підтримували благоустрій районів Харкова. Щоденно робітники упорядковують прибудинкові території та зелені насадження Основ’янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Працівники відділу поліції № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області разом з волонтерськими організаціями "Фенікс", "Я врятований" та "Рестарт" роздали 250 пакунків з харчовими продуктами співробітникам комунальних підприємств.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися