У Харківській області ціла бригада завітала до самотньої пенсіонерки

Волонтери допомогли самотній жінці відновити будинок після обстрілів.

Волонтерами ремонтно-реконструктивної бригади Корпусу громадської безпеки на чолі з головою Дергачівської організації ветеранів України Сергієм Остапенком, а також спільно з Дергачівським УЕГГ Харківської філії ТОВ "ГРМУ" (газова служба) проведено ремонтні роботи у приватному домоволодінні самотньої пенсіонерки на вулиці Золочівський Шлях у Дергачах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Волонтерами перекрито пошкоджену частину даху новим шифером, фахівцями газової служби відновлено газопостачання, яке було пошкоджене внаслідок російських обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися