Чим та кого годують у школах Харкова (ФОТО)

Щодня люди, які мають потребу, отримують безкоштовне харчування у закладах освіти Харкова.

Послугами пунктів видачі гарячого харчування в Харкові користуються переважно самотні літні люди, внутрішньо переміщені особи, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

В Основ'янському районі, на базі ліцеїв №34 (вул. Локомотивна, 2), №53 (вул. Грозненська, 48) та  №12 (вул. Чугуївська, 25), вже понад дев’ять місяців функціонують пункти видачі гарячого харчування.

Щодня, крім неділі, кухарі готують і видають понад 2,5 тис. комплексних обідів.

Жителі Холодногірського району отримують безкоштовне гаряче харчування на базі закладів освіти №87, 152 та 171. Щодня кухарі готують понад 3 тис. порцій комплексного обіду.

Пункти працюють також і в інших районах міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися