Поліцейські привезли 200 продуктових наборів до прикордонної громади Харківського району

Гуманітарка була видана мешканцям села Цупівка Дергачівської громади

Поліцейські разом з волонтерами доставили 200 продуктових наборів жителям села Цупівка Харківського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Населений пункт розташований за вісім кілометрів від кордону з Росією, сильно зруйнований внаслідок тривалих артилерійських обстрілів та авіаударів. У селищі відсутня електрика, не працюють продуктові магазини.

Помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом із директором благодійного фонду Дмитром Ложенко доставили пенсіонерам, людям з обмеженими фізичними можливостями гуманітарну допомогу. Жителям роздали 200 продуктових наборів, в які входять м'ясні та рибні консерви, локшина, каші, печиво, чай, сіль, згущене молоко, олія соняшникова та борошно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про видачу продуктових наборів у Чугуївському районі. Понад 320 продуктових наборів від благодійної організації “World Central Kitchen” передали громадянам, що наразі залишилися у селищі Вільча Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. На деокупованій території населеного пункту тривають постійні обстріли з боку країни-агресора. Поліцейські роблять все можливе, щоб допомагати громадянам та прискорити перемогу над ворогом. 17 квітня працівники відділу поліції № 1 Чугуївського РУП доставили та роздали місцевим жителям гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про отримання гуманітарної допомоги від Обласного гуманітарного штабу. На звільнені від російських окупантів території щотижня надходять тонни гуманітарної допомоги централізовано з Обласного гуманітарного штабу, а також від міжнародних партнерів, які хочуть допомогти вже адресно конкретній громаді чи конкретній родині. Проте є такі випадки, коли доцільність надання такої допомоги викликає питання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися