У Харківській області покращиться ситуація з питною водою: подробиці

Харківська ОВА співпрацюватиме з благодійним фондом «Небо України»

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов підписав меморандум про співпрацю із головою благодійного фонду "Небо України" Владиславом Сенютою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Документ передбачає реалізацію спільних програм з забезпечення жителів області гуманітарною допомогою. А також питною водою, облаштування нових свердловин, ремонт наявних, встановлення обладнання для очищення води.

"Продовжуємо допомагати жителям деокупованих та постраждалих територій області. Працюючи спільно з волонтерами та благодійними фондами вдається ефективніше реалізовувати розроблені проєкти. Усі програми меморандуму актуальні, особливо перед початком опалювального сезону", - зазначив Євген Іванов.

Крім того, серед запланованих спільних програм – відновлення пошкоджених будинків, ремонт та заміна систем опалення, водо- та електропостачання. Також жителям сіл та селищ передаватимуть дрова для твердопаливних систем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на відміну безоплатного проїзд у громадському транспорті – читайте за посиланням.

У Харківській області оперативно розшукали дитину: що трапилося

На Харківщині поліція протягом години розшукала неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. 18 вересня о 14:45 до відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області звернулась мешканка смт Слобожанське Чугуївського району. Вона повідомила, що її 13-річна донька пішла з дому та не повернулася. Де була дівчина та що з нею стало – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися