У Харкові проведуть захід для тих, хто зустрів осінь

Захід організований до Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня

У Харкові 18-28 вересня проведуть онлайн-фестиваль серед підопічних територіальних центрів надання соціальних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті соціальної політики розповіли, що в рамках фестивалю літні люди продемонструють свої таланти в наступних номінаціях:

  • “Янголи носять форму ЗСУ” (виготовлення оберегів для захисників України);

  • “Мистецький калейдоскоп” (виконання пісні, танцю, вірша, гуморески до 2 хв);

  • “Аромат золотої пори” (виготовлення букетів або композицій на осінню тематику).

В рамках фестивалю з 18 по 22 вересня фото та відео публікуватимуться на сторінках терцентрів у "Facebook" за такими хештегами: #мистецький_калейдоскоп; #янголи_носять_форму_ЗСУ; #аромат_золотої_пори; #терцентри_осінні_барви; #фестиваль_осінні_барви. Переможців визначать за кількість вподобайок.

З 25 по 28 вересня кращі роботи будуть розміщені на сторінці Департаменту соціальної політики у Facebook. Захід організований до Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначається 1 жовтня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують надавати допомогу підопічним територіальних центрів надання соціальних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Спеціалісти територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району разом з лікувальними закладами здійснюють роботу щодо забезпечення громадян похилого віку медикаментами за програмою “Доступні ліки”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися