Що планують зробити у Новобаварському районі Харкова

Мешканців Харкова просять повідомляти про аварійні ситуації до водоканалу.

За минулий тиждень бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" усунули 86 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 81 оглядовий колодязь із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 21 водорозбірну колонку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Сьогодні 21 бригада ліквідує 11 пошкоджень на міських трубопроводах. Зокрема, значний обсяг ремонтних робіт намічено у Новобаварському районі.

"Приступили до усунення аварійних ситуацій на магістралях діаметром 150 мм на вулицях Боровій та Реєстраторській. Після ліквідації пошкоджень території обов'язково впорядкуємо. Паралельно займаємося капітальним ремонтом оглядових колодязів у селищі Пісочин. Усі роботи виконаємо своєчасно та якісно", - повідомив провідний інженер районної служби Сергій Самойлов.

Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на відміну безоплатного проїзд у громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися