Хаос в кадровій політиці Харківської ОДА триває, – політолог

Політолог Микита Трачук розкритикував адміністрацію Олексія Кучера за призначення на важливу посаду в ХОДА чиновника, який не має відношення до Харківської області

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер призначив на посаду керівника апарату своєї адміністрації Володимира Клюцевського, який не має ніякого відношення до регіону. Про це написав на своїй сторінці в Facebook політолог Микита Трачук.

"Тиждень тому губернатор Кучер має намір ввести в координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання націоналістів "Фрайкора" і "Правого Сектора". А сьогодні глава області призначив керівником апарату ХОДА (важлива адміністративна посада) Володимира Клюцевського. Все б нічого, тільки до харківського регіону ця людина не має жодного стосунку. Раніше він обіймав аналогічну посаду в Херсонській ОДА", пише експерт.

За словами Трачука, на всю країну Клюцевський прославився 6 березня 2020 року, коли в будинку своєї облради влаштував концерт місцевого гурту, де перед депутатами танцювала напівроздягнена дівчина. Таким дивним способом чиновник-оригінал вирішив привітати з 8 березня колектив народних обранців.

"Кадрова політика найслабше місце "зеленої" команди, як в центрі, так і на місцях. Не зовсім зрозуміло, чим керувався губернатор, призначаючи чергового "варяга", який фактично нічого не знає про Харків (все, що пов'язує Клюцевського з містом навчання в Каразіна 25 років тому). Можливо, Кучер хоче побачити подібні перфоманси вже в Харківській ОДА: не хлібом, так видовищами. А можливо, головною причиною стала співзвучність назв міст. Харків, Херсон зрештою, яка різниця?", прокоментував Трачук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися