Комунальники Харкова розповіли, де у місті виникають проблеми

Через припарковані автомобілі виникають ускладнення з вивозом сміття.

Бригади КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" за останні три місяці вивезли понад 7,7 тис. куб. м сміття з мікрорайонів "Горизонт" та "Сонячний", які перебували під сильними обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, вивезення сміття було відновлене у березні 2022 року, коли інтенсивність обстрілів зменшилася. На сьогоднішній день з вулиць Великої Кільцевої, Роганської, бул. Сергія Грицевця та частини пр. Героїв Харкова комунальники вивозять 107 куб. м ТПВ.

"Мікрорайони "Горизонт" та "Сонячний" із досить просторими вулицями, тому проблем із проїздом спецтехніки та доступом комунальників до контейнерів майже не виникає. Ускладнений проїзд трапляється на окремих ділянках, як біля будинку на пр. Героїв Харкова, 314, де власники паркують свої автомобілі у не відведених для цього місцях. Стихійних звалищ, які доводиться ліквідовувати, тут небагато, в основному, вони ситуативні та формуються з будівельного сміття та обрізаних гілок, як на Великій Кільцевій, біля будинків №1-а та 9", - розповіли у КВПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з безкоштовним проїздом – думка експертів

У травні цього року міський голова Харкова Ігор Терехов сказав, що проїзд у громадському транспорті міста буде безкоштовним до тих пір, поки є можливості місцевого бюджету. У вересні в місті спостерігалася вже четверта хвиля повернень харків’ян, плюс у місті у зв’язку з бойовими діями на Харківщині зросла кількість переселенців. Чи доречно і чи можливо зараз "тримати" проїзд у громадському транспорті безкоштовним – журналіст "Коментарів. Харків" спитала у експертів-політологів.

Політолог Антон Авксентьєв зазначає, що місцевий бюджет Харкова наразі є профіцитним, тобто доходи значно перевищують видатки.

Антон Авксентьєв вважає, що оскільки зараз кошти в бюджеті є, то підстав відміняти безкоштовний проїзд немає. Що може вплинути на скасування безоплатного проїзду в громадському транспорті – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися