Комунальники розповіли подробиці підготовки житлових будинків Харкова до зими

Наразі ремонтують будинки в Немишлянському районі міста

У Немишлянському районі підрядна організація КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" виконує ремонтні роботи в  житлових будинках. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Комунальники  закривають контури на технічних поверхах та холодних зонах на вулиці Ферганській та Салтівському шосе,  отвори до підвальних приміщень на вулиці Амосова та ремонтують аварійні сходи при вході до під'їздів на Салтівському шосе та вулиці Амосова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт систем водопостачання в укриттях Харкова. Комунальне підприємство "Харківводоканал" завершило комплексне відновлення комунікацій у стаціонарних та тимчасових укриттях міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Загалом підготовлено 2250 місць для укриття харків'ян у випадку виникнення різних нештатних ситуацій. Зокрема, бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" закінчують облаштування стаціонарного бомбосховища на вулиці Молочній, 20. Там комунальники провели капітальний ремонт систем водопостачання та водовідведення. "Наші майстри перевірили всі комунікації, замінили 60 м зношених трубопроводів холодної води, встановили нову сантехніку. Всі міські бомбосховища обладнані так само, у них створені максимально комфортні умови для перебування людей у випадку обстрілів чи інших непередбачених ситуацій", - зазначив начальник управління Валерій Харлан. Крім того, ремонти провели і в тимчасових сховищах: фахівці встановили там крани холодної води, а де дозволяли технічні умови - обладнали санвузли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися