У Харкові відремонтували системи водопостачання в укриттях

Роботи завершені як в тимчасових, так і в постійних укриттях

Комунальне підприємство "Харківводоканал" завершило комплексне відновлення комунікацій у стаціонарних та тимчасових укриттях міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Загалом підготовлено 2250 місць для укриття харків'ян у випадку виникнення різних нештатних ситуацій. Зокрема, бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу "Харківводовідведення" закінчують облаштування стаціонарного бомбосховища на вулиці Молочній, 20. Там комунальники провели капітальний ремонт систем водопостачання та водовідведення.

"Наші майстри перевірили всі комунікації, замінили 60 м зношених трубопроводів холодної води, встановили нову сантехніку. Всі міські бомбосховища обладнані так само, у них створені максимально комфортні умови для перебування людей у випадку обстрілів чи інших непередбачених ситуацій", - зазначив начальник управління Валерій Харлан.

Крім того, ремонти провели і в тимчасових сховищах: фахівці встановили там крани холодної води, а де дозволяли технічні умови - обладнали санвузли.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт каналізації та водоприймальних колодязів в Харкові. Фахівці КП "Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації" промили ділянки зливостоків на вул. Москалівській та в 531-му мікрорайоні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Також комунальники провели ремонтні роботи дощоприймальних та оглядових колодязів на вулицях Клочківській, Танкопія, Героїв Харкова, Георгія Тарасенка та Великій Кільцевій.  Тривають роботи з видалення аварійних дерев вздовж річки Харків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися