Півмільйона гривень - за три дні: харків'яни активно розкуповують квитки на потяги

Тільки з 1 по 3 червня Південна залізниця перевезла 123 970 пасажирів

За період з 1 по 3 червня Південна залізниця перевезла приміськими поїздами 123,9 тисяч пасажирів. Про це повідомили в прес-службі регіонального відділення "Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця", передає Depo.Харків.

За даними філії, з моменту ослаблення карантинних заходів та відновлення курсування приміських поїздів з 1 по 3 червня перевезли 123 970 пасажирів. Сума від продажу квитків склала 513,8 тис. грн.

На залізниці кажуть, що з метою дотримання протиепідемічних заходів безпеки під час приміських перевезень проводять дезінфекційні заходи в рухомому складі. Працівники, які задіяні в обслуговуванні пасажирів, забезпечені засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, з 1 червня на підставі рішень регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про ослаблення карантину стартував перший етап курсування приміських поїздів. Південна залізниця відновила рух 156 поїздів.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у Харкові з'являться нові тролейбусні маршрути, на які до кінця року введуть громадський транспорт в тестовому режимі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися