У Харкові за тиждень відремонтували дев'ять ліфтів

Ще у трьох підйомниках тривають ремонтні роботи

Фахівці КСП "Харківміськліфт" за тиждень відновили роботу дев'яти ліфтів, ще у трьох тривають ремонтні роботи. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Загалом у житлових будинках працює понад 6,6 тис. ліфтів (99,6% від загальної кількості). На простій тимчасово зупинені 27 ліфтів. За минулий тиждень було відновлено роботу дев'яти підйомників. Ремонтні роботи тривають за адресами: проспект Тракторобудівників 103-г, вулиця Монюшка, 14, проспект Героїв Харкова, 248-в. 

Упродовж вересня фахівці підприємства опрацювали 1,6 тис. заявок з приводу роботи ліфтів і 1,9 тис. - з питань справності внутрішньобудинкових електромереж. Зараз через планові роботи РЕМ світла немає в будинках у провулку 2-му Лісопарківському та вулиці Амосова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт ліфтів у Харкові. Упродовж минулого тижня спеціалісти КСП “Харківміськліфт” запустили в роботу 12 ліфтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  Зараз у житлових будинках комунальної форми власності працює понад 6,6 тис. підйомників, 31 - тимчасово зупинений на простій. У серпні бригади відновили 31 систему диспетчеризації та опрацювали понад 3 тис. заявок містян. “Крім того, комунальники повністю підготували до осінньо-зимового періоду внутрішньобудинкові електромережі в житлових будинках. До опалювального сезону готові всі 7 762 будинки, які обслуговує КСП”, - уточнили у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися