У Харківській області курсуватиме новий автобус

Куп'янська громада в чергове отримала допомогу від благодійників з Німеччини

Куп’янська громада на Харківщині отримала новий автобус та пожежний автомобіль від благодійників Німеччини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

Завдяки засновникам благодійного фонду "Райнбах гільфе" Альфреду Ойху та Андреасу Классену, координатору й організатору постачання гуманітарної допомоги благодійного фонду "Шведський центр допомоги" в Харківській області Якову Сиром'ятнику цього разу Куп'янська громада отримала пожежний автомобіль. Автівку було передано на комунальне підприємство для ліквідації наслідків обстрілів російськими терористичними військами. Також гості доставили великий вантаж медичних препаратів, перев'язувальних матеріалів, обладнання для лікувальних закладів та одягу й взуття для мешканців громади, які потребують допомоги.

Крмі того, на потреби Куп’янської тергромади передали пасажирський автобус. Транспорт вдалося отримати завдяки співпраці гуманітарної місії CFSR з Харківською ОВА та Куп’янською РВА.

Автобус придбали в Німеччині коштом благодійників. Одночасно він може вмістити 50 людей. Транспорт планують використовувати для перевезення пасажирів по Куп’янській територіальній громаді.

"Для Куп’янської територіальної громади це дуже важливо, адже найбільша кількість знищеної комунальної і пасажирської техніки саме там. Така допомога – позитивний сигнал для жителів громади, адже вони відчувають підтримку з боку міжнародних партнерів та місцевої влади", - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися