У Харківській області відновлюють важливі маршрути

Дорожники працюють на стратегічно важливих маршрутах Харківщини.

З перших днів деокупації Харківської області, команда Служби відновлення працює над забезпеченням сталого логістичного сполучення в регіоні, яке полегшує роботу гуманітарних та військових коридорів. Дорожники працюють швидко та ефективно, щоб люди мали можливість не лише повернутись додому, але й отримати доступ до базових послуг. 

Заради безпечного та безперебійного проїзду на  дорозі Т-21-22 Ізюм – Барвінкове працывники наразі виконують ямковий ремонт гарячою асфальтобетонною сумішшю. Це один з важливих напрямків, через який проходять основні логістичні коридори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на інших дорогах державного значення дорожники виконують комплекс робіт: 

- заміна металевого бар‘єрного огородження

- герметизація швів та тріщин

- ремонт деревяного настилу 

- заміна деформаційних швів

- встановлення дорожнього дзеркала V-типорозміру

Нагадаємо, що з моменту деокупації Харківської області було розчищено більше 600 км доріг державного значення від техніки та блокпостів окупантів, згорілих автівок і сміття. Внаслідок військового вторгнення росії в Україну на Харківщині  було пошкоджено більше 1000 км доріг.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися