Керівник осередку «Молодих регіонів» може очолити район у Харківській області

"Младорегіонал" Сергій Володченко претендує на крісло голови Близнюківської РДА

Керівник одного з місцевих осередків Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони" Сергій Володченко подав електронну декларацію на посаду голови Близнюківської РДА. Про це пише видання "Депо".

У декларації вказано, що чоловік проживає у цивільному шлюбі, має три власних земельних ділянки загальною площею 5,6 га в Близнюках та Близнюківському районі, а також квартиру цивільної дружини на 53,2 кв. м. в Близнюках.

У 2019 році Володченко заробив 252,8 тис. грн. в сільраді, отримав 2,6 тис. грн, надаючи майно в оренду. Його громадянська дружина заробила 116 тис. грн на основному місці роботи в прокуратурі Харківської області і в облуправлінні Пенсійного фонду. Будь-яких накопичень і транспортних засобів Сергій Володченко не задекларував.

Згідно з декларацією, Володченко станом на 4 лютого 2020 року є головою Близнюківської районної організації Всеукраїнської молодіжної організації "Молоді регіони". Крім того, він працює заступником Близнюківського селищного голови з питань діяльності органів влади.

Відзначимо, що "Молоді регіони" - всеукраїнська молодіжна громадська політична організація, по суті є молодіжним крилом Партії Регіонів". З 2002 по 2010 роки організація мала назву "Союз молодих регіонів України". Голоав організації – екс-депутат Верховної Ради України Андрій Пінчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися