У Харківській області обстежили поля: що виявили

На всіх полях були виявлені гризуни

Упродовж останнього тижня спеціалістами Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області на всіх обстежених полях з-під озимої пшениці, кукурудзи, соняшнику і на неорних землях були виявлені мишоподібні гризуни за чисельності 1,0 колонія на гектарі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

У подальшому очікується міграція гризунів на посіви озимих зернових колосових, озимого ріпаку та багаторічні трави та збільшення чисельності на зазначених культурах.

"Землекористувачам під час проведення захисних обробок посівів сільськогосподарських культур необхідно суворо дотримуватись "Переліку пестицидів та агрохімікатів, дозволених до використання в Україні", а також регламентів та техніки безпеки із забезпеченням збереження корисної ентомофауни та медоносних бджіл", – зазначають у відомстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області активно оформлюють закордонні паспорти дітям: з якою метою

На Харківщині оформили паспортні документи вихованцям трьох дитячих будинків сімейного типу

Документування дітей – один із пріоритетних напрямків роботи Міграційної служби. Так, на Харківщині міграційники продовжують надавати послуги дитячим будинкам сімейного типу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДМС у Харківській області.

З якою метою документують дітей – читайте за посиланням.

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися