В одній з громад Харківщини актуалізували розклад громадського транспорту

Це стосується міських та приміських маршрутів в Лозівській громаді

У Лозівській громаді актуалізували розклад громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з сайту Лозівської громади.

На теперішній час, перевезення пасажирів у місті Лозова здійснюється на 8-ми міських маршрутах загального користування: №1 "Центральний ринок – Центральний ринок" (Кільце 1), №2 "4-й мікрорайон – Центральний ринок" (Кільце 2), №3 "Центральний ринок – Центральний ринок" (Кільце 3), №4 "4-й мікрорайон – вул. Олександра Бричука", №5 "4-й мікрорайон –с. Герсеванівське",№6 "с. Домаха – Центральний ринок", № 7 "6-й мікрорайон – Центральний ринок", №8 "4-й мікрорайон – вул. Олександра Бричука"

Організовано сполучення з селища Панютине , села Братолюбівка, села Світловщина, які охоплюють мікрорайони та центральну частину міста. Мешканці громади мають можливість скористатися приміським автобусним сполученням з такими населеними пунктами, як Артільне, Єлизаветівка, Миролюбівка, Кінне, Олександрівка, Орілька, Петрівське, Плисова, Поди, Привілля, Смирнівка, Тихопілля та інші.

Ознайомитися зі зміною розкладу можна за цим посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нові маршрути транспорту в Лозівській громаді. Лозівський міський голова зібрав перевізників та профільні підрозділи міської ради, щоб проаналізувати причини та знайти спільні рішення. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі мера Лозової Сергія Зеленського. "Обговорили з перевізниками додаткові маршрути. Лозівчани нарікають на дефіцит громадського транспорту. У місті – у вечірній час, у  старостинських округах – загалом. Зібрав перевізників та профільні підрозділи міської ради, щоб проаналізувати причини та знайти спільні рішення.", - написав Сергій Зеленський.  Опубліковано також результати, до яких прийшли в результаті наради: - Остання маршрутка з Лозової до Панютиного вирушає о 18:10, – і перевізники зобов’язані виконувати цей рейс.  - Запускається додатковий транспорт на Центральне кладовище – для лозівчан, які хочуть доглянути за могилами рідних або віддати шану похованим захисникам. Маршрутки курсуватимуть з Центрального ринку о 8:45 та о 10:45 щосуботи, починаючи з 23 вересня. - Інші маршрути ще раз перевірять, щоб додати за необхідності там, де дійсно їздять люди.   - Тариф на перевезення до кінця 2023 року точно не підвищуватимуть. Збільшується підтримка перевізників з місцевого бюджету. Виділено понад 4 млн грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися