У міста в Харківській області залишиться радянська назва

Під час голосування міськради не вистачило голосів опозиції

28 вересня відбулася чергова сесія Первомайської міської ради. Депутати вже вчетверте провалили голосування за перейменування міста у Добродар. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі Первомайської міської ради.

"Знову піднімались питання про перейменування міста та зупинок. За Добродар знову голосів не назбиралось. Представники опозиції знову шукали свої аргументи "проти"", - зазначається в дописі на сторінці міськради.

Депутат від "Блоку Кернеса - за успішний Харків" Віктор Намчук напередодні розкритикував формат голосування за нову назву Первомайського. Він не визнає результатів голосування, оскільки, на його думку, в ньому брало участь замало людей.

"Депутати своєю позицією дали зрозуміти, що ми підтримаємо ту назву, яку підтримує більшість городян. Для цього треба провести нормальне громадське слухання, не один тур у турборежимі, а у два тури. І організувати нормальну демократичну топонімічну комісію і закрити це питання", - зауважив Намчук.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зустріч Миколи Бакшеєва з закордонними партнерами. Первомайський міський голова провів зустріч з керівником апарату президента землі Саксонія щодо розвитку партнерських стосунків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на соцмережі Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва. "На жаль, Саксонія не має власної армії, але ми хочемо допомогти полегшити ваше повсякденне життя. Я дуже вдячний за наші інтенсивні переговори. Ми обов’язково спробуємо допомогти вам зменшити навантаження від поточних викликів – навіть якщо ми знаємо, що найкращим для цього буде кінець війни. Будьте впевнені, я поділюся вашими думками та розкажу про свої враження від вашої сміливої   роботи. Війна – це завжди вражаюче жорстоко. Навряд чи можна уявити, що це насправді означає для людей", - сказав після перемовин керівник апарату президента землі Саксонія пан Томас Кралінскій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися