Ігор Терехов відзначив кращих освітян Харкова

Ігор Терехов відзначив кращих освітян у всіх районах міста.

Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь в урочистостях, присвячених Дню вчителя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер відзначив кращих вчителів і вихователів Слобідського, Індустріального, Київського, Основʼянського та Салтівського районів міста, зазначивши, що саме педагоги грають вирішальну роль у вихованні та виборі дітьми свого життєвого шляху.

"За півтора року війни ви проявили себе не лише як справжні професіонали, а й як насправді небайдужі до долі Харкова люди. Дякую за ваш волонтерську роботу, за активну громадянську позицію, за найвищий рівень знань наших дітей серед усіх школярів України. Пишаюся вами і робитиму все, щоб ви відчували, що потрібні Харкову", - зазначив Ігор Терехов.

Кращих вихователів та вчителів відзначили Почесними грамотами Харківської міської ради, Почесними грамотами виконкому міськради та Подяками міського голови.

Урочистості з нагоди професійного свята вчителів супроводжувалися концертною програмою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області велика кількість протермінованих заяв на відновлення житла – Синєгубов

Люди не можуть отримати компенсацію через повільну роботу комісій.

На Харківщині 4500 заявників отримали компенсацію по програмі єВідновлення на суму понад 366 мільйонів гривень. Про це в ході апаратної наради під головуванням начальника ХОВА Олега Синєгубова повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури Антон Коротовських, інформують "Коментарі. Харків".

"Маємо постійно нарощувати темп робіт щодо надання компенсацій за програмою "єВідновлення". Керівникам районних військових адміністрацій належить звернути увагу на це питання. Доручаю персонально пропрацювати цей напрямок роботи з очільниками громад і виправити недоліки там, де вони є", – сказав Олег Синєгубов.

У яких громадах найбільша кількість протермінованих заяв на отримання компенсації за пошкоджене майно – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися