У Харкові за тиждень відновили роботу восьми ліфтів

Ще у двох підйомниках продовжується ремонт

За минулий тиждень у Харкові відновили роботу восьми ліфтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Фахівці КСП "Харківміськліфт" у вихідні опрацювали понад 370 звернень харків’ян. За даними диспетчерської служби, 114 заявок надійшло з питань роботи внутрішньобудинкових електромереж і 250 заявок стосувалися роботи ліфтів. 

Загалом у житлових будинках працює понад 6,6 тис. ліфтів, на простій тимчасово зупинений 31 ліфт. За минулий тиждень фахівці відновили роботу восьми підйомників. Ремонтні роботи тривають у будинках у провулку Лопатинському та на Салтівському шосе.  

Крім того, електромонтери КСП щодня виконують технічне обслуговування внутрішньобудинкових електромереж, а також відновлюють силові лінії електромереж у пошкоджених будинках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт у Харкові дев'яти ліфтів за тиждень. Фахівці КСП "Харківміськліфт" за тиждень відновили роботу дев'яти ліфтів, ще у трьох тривають ремонтні роботи. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Загалом у житлових будинках працює понад 6,6 тис. ліфтів (99,6% від загальної кількості). На простій тимчасово зупинені 27 ліфтів. За минулий тиждень було відновлено роботу дев'яти підйомників. Ремонтні роботи тривають за адресами: проспект Тракторобудівників 103-г, вулиця Монюшка, 14, проспект Героїв Харкова, 248-в. Упродовж вересня фахівці підприємства опрацювали 1,6 тис. заявок з приводу роботи ліфтів і 1,9 тис. - з питань справності внутрішньобудинкових електромереж. Зараз через планові роботи РЕМ світла немає в будинках у провулку 2-му Лісопарківському та вулиці Амосова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися