У Харківській області від сьогодні реєструють на отримання дров

Мешканці громади можуть зареєструватися на отримання безкоштовних дров

4 жовтня о 10:30 за адресою с. Молодова, вул. Миру, буд. 3 (приміщення старостату) з метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" буде проводити реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Для громадян, які зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО (с.Молодова). Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. ПРИ СОБІ ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ЗАЗНАЧЕНІ ДОКУМЕНТИ, В ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ(ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії), довідку про пічне опалювання, паспорт, код.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.



Ольга

9 жовтня 2023, 16:00

У меня нет газу я топлю дровами у меня 2 дете

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися