Комунальники повідомили, у яких дворах Харкова є проблеми з паркуванням

КВПВ підтримує чистоту у Слобідському районі

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" за останні три місяці вивезло понад 4,7 тис. куб. м сміття з вулиць Польової, Молочної, Тарасенка, пр. Гагаріна та інших у Слобідському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, напередодні на цьому маршруті працювала бригада сміттєвозу у складі водія Миколи Шаповала та вантажника Костянтина Лещенка, які з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну не припиняли роботу. Вони обслуговують переважно цей маршрут, тож добре знають його специфіку.

"Особливість Слобідського району – складність проїзду спецтранспорту на деяких ділянках внутрішньоквартальних доріг та у дворах багатоповерхівок, де припаркована велика кількість машин. Це, зокрема, двір на вул. Олега Громадського, 1 та майже на всіх внутрішньоквратальних дорогах на вулиці Тарасівській, особливо біля будинку №2", – розповіли на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися