У громаді на Харківщині поліцейські стануть ближче до людей – подробиці

На Харківщини почала роботу ще одна поліцейська станція

В рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" в селі Піщанка Красноградської міської громади працюватимуть двоє поліцейських. У відкритті станції взяли участь керівництво главку поліції, представники місцевої влади, народні депутати. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко разом з присутніми оглянули місце роботи правоохоронців.  Поліцейські офіцери громади працюватимуть у відремонтованому приміщенні, яке обладнане сучасною оргтехнікою. У їх розпорядженні дві автівки, адже проєкт передбачає цілодобове реагування на повідомлення місцевих мешканців.

Старший лейтенант Юлія Редько охоче розповідає про проєкт "Поліцейський офіцер громади". Підкреслює, що в цій роботі найбільше їй подобається саме превентивна діяльність, а не каральна функція поліції. У неї вже є досвід роботи з людьми. За її плечима 6 років роботи дільничним офіцером поліції в цьому ж районі. Дуже добре знає місцевість, з задоволенням спілкується з мешканцями. Її хобі – спорт, вона майстер спорту України з кікбоксінгу.

Її напарник старший лейтенант Денис Пономаренко теж має досвід роботи дільничним офіцером поліції. Мешканець Красноградщині, жодної хвилини не вагався щодо конкурсу на посаду поліцейського офіцера громади. Упевнений, що завжди знайде спільну мову з місцевими, адже знає, що повагу людей можна заслужити лише відданою і чесною працею.

Довідково. Проєкт "Поліцейський офіцер громади" на території Харківської області реалізується з 2019 року. Цей проєкт вже реалізований на території 31 громади області, у яких працює 78 поліцейських офіцерів громади.  Для надання якісних поліцейських послуг на території Харківської області відкрито 27 поліцейських станцій, з яких 4 відкрито протягом 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що крадуть з Центрального парку у Харкові

У Центральному парку Харкова скаржаться на недобросовісних відвідувачів парку, через яких зникають книжки у шафах буккросингу. Про це повідомив представник адміністрації парку на офіційній сторінці комунального підприємства, інформують "Коментарі. Харків".

Буккросинг має на увазі собою обмін книгами – читач бере книгу для прочитання, натомість залишає у шафі іншу книгу, або повертає на місце ту, що взяв. Проте зараз можна побачити, що шафи у парку пусті, тобто люди беруть книги, а нічого не залишають взамін. В адміністрації парку звертаються до усіх відвідувачів парку бути сумлінними та цінувати те, що робиться для харків’ян та гостей міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися