Одяг, генератори та іншу гуманітарку направили до Харкова – хто отримав

Харківські рятувальники отримали гуманітарну допомогу від європейської фундації

За постійної підтримки міжнародних та національних волонтерів, а також пожежних та рятувальників європейських країн, матеріально-технічне забезпечення підрозділів Харківського гарнізону ДСНС постійно поповнюється аварійно-рятувальним обладнанням та технікою.

Так, 4 жовтня від фундації "Firefighters United NL-KGZ" міста Андел (Нідерланди) до підрозділів Харківського гарнізону ДСНС надійшла чергова партія гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Волонтери передали вогнеборцям бойовий одяг, захисні шоломи, генератори та інше захисне спорядження, без якого важко уявити собі роботу в зоні високих температур на пожежі та під час ліквідації наслідків техногенної аварії.

Все це майно вкрай необхідне для забезпечення вирішення оперативних задач під час бойової роботи і рятування життя цивільного населення від наслідків агресії російських окупантів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вандалізм у Харкові– активісти закликали розібратися СБУ

Мурал у Харкові вандали замальовують вже вдруге

Віршем Єсєніна про "братовбивчу" війну пошкодили патріотичний мурал на вулиці Єсеніна у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна". Активісти зазначають, що винний має бути покараний, а мурал все одно відновлять. "Але тут є робота для СБУ. Бо це неадекватно, коли таке відбувається у місті, яке пережило стільки", – підкреслюють в "Деколонізації".

Три роки ув’язнення: ухилянт з Близнюківщини отримав вирок суду

Прокурори довели, що у травні 2022 року 46-річний мешканець с. Семенівка Близнюківської територіальної громади пройшов військово-лікарську комісію, яка визнала його придатним до служби. У червні цього року чоловік отримав повістку для прибуття до другого відділу Лозівського РТЦК та СП для відправлення до військової частини.

Проте чоловік свій обов’язок не виконав та не прибув до другого відділу Лозівського РТЦК та СП. Чому призовник не з’явився за повісткою – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися