У Харківській області продовжується реєстрація на отримання дров

Мешканці Старого Салтова можуть в понеділок подати заявку на отримання палива

9 жовтня у смт Старий Салтів об 11:00 з метою забезпечення опалювальними матеріалами домогосподарств, які ледве задовольняють свої базові потреби та в період останніх трьох місяців не отримували будь-якої грошової допомоги від неурядових громадських організацій, БФ "Карітас" продовжить реєстрацію на благодійну допомогу у вигляді твердого палива (дров). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Для громадян, які зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО (вище зазначених населених пунктів). Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. ПРИ СОБІ ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ ЗАЗНАЧЕНІ ДОКУМЕНТИ, В ОБОВ'ЯЗКОВОМУ ПОРЯДКУ ДОВІДКИ ПРО ДОХОДИ (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії), довідку про про пічне опалювання, паспорт, код.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На комунальне підприємство Харківщини запрошують працівників

Комунальне підприємство БРР "Балаклійські теплові мережі" на постійну роботу запрошує працівників. Про вакансії повідомляють у Балаклійській міській військовій адміністрації, інформують "Коментарі. Харків".

Так, на підприємство потрібен електрогазозварник з досвідом роботи зварювання трубопроводів, а також – електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування з досвідом роботи. Куди звертатися – дивіться за посиланням.

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися