Прокуратура відкрила набір на вакантні посади: хто зможе претендувати?

Зокрема на ці п'ять посад претендуватимуть мешканці Харківщини

Офіс Генпрокурора оголосив набір на пʼять вакантних посад спеціалізованого підрозділу, який опікуватиметься реалізацією проєкту "Прокурор громади". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Офісу Генерального прокурора України.

Серед них: чотири вакансії на посади спеціалістів (координатори та аналітик-соціолог), а також одна вакансія на посаду начальника відділу. Приймання документів триватиме з 5 по 19 жовтня 2023 року включно. У процедурі набору прийматимуть участь міжнародні експерти.

"Якщо хочете зробити свій внесок у зміни в системі прокуратури, допомогти втілити на практиці принцип "в центрі роботи прокурорів та правоохоронців мають бути інтереси людини" — приєднуйтесь до проєкту!", - сказав Генеральний прокурор Андрій Костін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про фіксацію наслідків обстрілу Харківщини окупантами. За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 6 жовтня приблизно о 10:00 ворог здійснив ракетний обстріл смт Пересічне Харківського району. За попередніми даними, удар був завданий ракетою С-300. Ракета влучила у житловому кварталі між будинками. Постраждали двоє цивільних чоловіків та жінка. Пошкоджено автомобілі людей. Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися