Російські загарбники обстріляли селище у Харківському районі: є постраждалі

Прокурори працювали на місці обстрілів у селищі Пересічне

За процесуального керівництва Дергачівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

6 жовтня приблизно о 10:00 ворог здійснив ракетний обстріл смт Пересічне Харківського району. За попередніми даними, удар був завданий ракетою С-300. Ракета влучила у житловому кварталі між будинками. Постраждали двоє цивільних чоловіків та жінка. Пошкоджено автомобілі людей. 

Прокурори у взаємодії зі слідчими поліції вживають всіх заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ранкові вибухи, які було чутно у Харкові. Війська РФ знову завдали удару ракетою С-300 по одному з населених пунктів Харківського району сьогодні, близько 10 ранку. Влучання сталося поблизу житлових будинків. Двоє чоловіків та одна жінка зазнали поранень внаслідок удару по населеному пункту, повідомив Суспільне Харків речник облпрокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків". Постраждалим від 60 до 70 років, вони отримали легкі поранення та гостру реакцію на стрес, сказав Чубенко. Як повідомляє кореспондент Суспільне Харків з місця події, влучання ракети сталося в кількох метрах від житлової багатоповерхівки. У цій будівлі та ще кількох житлових багатоквартирних навколо вибиті вікна, видно сліди пожежі на одному з балконів. Місцеві жителі прибирають скло й уламки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися