У Харкові за місяць відремонтували кілька десятків ліфтів: скільки ще лишаються зачиненими

Комунальники опрацювали понад 300 звернень громадян щодо підйомників

Упродовж вересня фахівці КСП "Харківміськліфт" відремонтували та запустили в роботу 58 ліфтів і 52 системи диспетчеризації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міськради.

За минулий тиждень було відновлено роботу 12-ти ліфтів. Зараз для проведення ремонту зупинені 32 підйомники. Загалом у житлових будинках міста працює понад 6,6 тисяч ліфтів.

Також працівники КСП контролюють роботу 264 ліфтів у будинках ОСББ, ЖК та ЖСК і 75 ліфтів у закладах охорони здоров'я. 

Вихідними бригади аварійної служби підприємства виконали понад 300 звернень містян: 130 заявок стосувалися роботи внутрішньобудинкових електромереж та 200 - з питань роботи ліфтів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про хід ремонту ліфтів за позаминулий тиждень. Фахівці КСП "Харківміськліфт" за тиждень відновили роботу дев'яти ліфтів, ще у трьох тривають ремонтні роботи. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Загалом у житлових будинках працює понад 6,6 тис. ліфтів (99,6% від загальної кількості). На простій тимчасово зупинені 27 ліфтів. За минулий тиждень було відновлено роботу дев'яти підйомників. Ремонтні роботи тривають за адресами: проспект Тракторобудівників 103-г, вулиця Монюшка, 14, проспект Героїв Харкова, 248-в. Упродовж вересня фахівці підприємства опрацювали 1,6 тис. заявок з приводу роботи ліфтів і 1,9 тис. - з питань справності внутрішньобудинкових електромереж. Зараз через планові роботи РЕМ світла немає в будинках у провулку 2-му Лісопарківському та вулиці Амосова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися