91-річний дідусь повернувся з Америки до Харкова та отримав новий паспорт – причина

У Харкові міграційники провели процедуру повернення з ПМП та видали паспорт у вигляді ID-картки 91-річному українцю

Днями міграційники Індустріального відділу ГУ ДМС у Харківській області провели процедуру повернення з постійного місця проживання для пана Віктора, який повернувся із США. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби.

Пан Віктор у свої 91 рік повернувся з постійного місця проживання (ПМП) у США до Батьківщини, де він народився, виріс і жив. Його родина виїхала до Америки ще в 2016 році. Під час повномасштабного вторгнення пан Віктор вирішив повернутися до своєї сестри у Харків, щоб провести старість у рідному місті.

Після проведення процедури повернення з ПМП чоловіку видали паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.

Нагадуємо, що оформити паспортні документи можливо у будь-якому підрозділі ДМС чи ЦНАП. Детальніше про послуги можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що робити тим харків’янам, чиї будинки було пошкоджено вперше

Під час ракетних обстрілів Харкова 6 жовтня понад 50 житлових будинків були пошкоджені вперше з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Харківʼяни, чиє житло зазнало пошкоджень через російську агресію, можуть отримати грошову допомогу за державною програмою "єВідновлення". Для цього необхідно подати відповідну заявку в застосунку “Дія”", – пишуть у міськраді.

Також родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися