У Харкові перевіряють людей похилого віку: що контролюють

Перевірки у Харкові стосуються підготовки до зими

Робітники територіального центру надання соціальних послуг Немишлянського району допомагають своїм підопічним підготуватися до зими. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Перевіряють наявність у людей похилого віку теплого одягу, взуття, ковдр. Заздалегідь купують їм ліхтарики з акумуляторами, свічки, сірники, батарейки. Також контролюють чи достатній у них запас продуктів, води, ліків, утеплюють у квартирах пенсіонерів дерев’яні рами, заклеюють стики, регулюють пластикові вікна на зимове щільне закривання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія завдала ракетного удару по Харківській області: є поранені

Сьогодні зранку ворог завдав ракетного удару, попередньо ЗРК С-300, по смт Великий Бурлук Куп'янського району. Зазнали поранення троє цивільних людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Постраждали дві жінки 45 років та 34-річний чоловік. Зараз медики надають їм необхідну допомогу. На місці влучання працюють екстрені служби", – повідомив очільник області.

Що робити тим харків’янам, чиї будинки було пошкоджено вперше

Під час ракетних обстрілів Харкова 6 жовтня понад 50 житлових будинків були пошкоджені вперше з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Харківʼяни, чиє житло зазнало пошкоджень через російську агресію, можуть отримати грошову допомогу за державною програмою "єВідновлення". Для цього необхідно подати відповідну заявку в застосунку “Дія”", – пишуть у міськраді.

Також родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися