Де та як харків’янам залишити заявку про аварійну ситуацію

Мешканці Харкова можуть залишити заявку чи дізнатися важливу інформацію декількома способами

Сервіс "1562" – надійний помічник харків’ян у вирішенні питань життєдіяльності міста, пов'язаних з житлово-комунальними послугами, належним утриманням будівель, споруд та доріг, відновленням та благоустроєм об'єктів і територій, громадським транспортом, охороною здоров'я та освітою, торговельною діяльністю, рекламою тощо.

У Харківській міській раді нагадали алгоритм дій для використання сервісом.

Так, щоб подати повідомлення на порталі "1562", необхідно зареєструвати персональний кабінет, заповнити форму "Реєстрація повідомлення", за бажанням проконтролювати виконання робіт за повідомленням.

Після вирішення питання службами міста можна підтвердити виконання заявки у своєму персональному кабінеті, а також залишити коментар та/або додати фотопідтвердження.

Детальна інструкція користувача порталу за посиланням.

Нагадаємо, що також на порталі доступна актуальна інформація про роботу міських служб, планові та аварійні роботи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія завдала ракетного удару по Харківській області: є поранені

Сьогодні зранку ворог завдав ракетного удару, попередньо ЗРК С-300, по смт Великий Бурлук Куп'янського району. Зазнали поранення троє цивільних людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Що робити тим харків’янам, чиї будинки було пошкоджено вперше

Під час ракетних обстрілів Харкова 6 жовтня понад 50 житлових будинків були пошкоджені вперше з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Харківʼяни, чиє житло зазнало пошкоджень через російську агресію, можуть отримати грошову допомогу за державною програмою "єВідновлення". Для цього необхідно подати відповідну заявку в застосунку “Дія”", – пишуть у міськраді.

Також родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися