Чи готовий Харків до блекаутів – розповів Ігор Терехов

Чи будуть збільшувати кількість «Пунктів незламності» у Харкові

У Харкові до можливих блекаутів готові 75 комунальних "Пунктів незламності". Про це під час прес-конференції повідомив Харківській міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Торік  ми обладнали 75 "Пунктів незламності" з безкоштовним інтернетом. Дуже хотілося б, аби в цей опалювальний сезон ми їх не використовували, але вони готові на всі 100%. Збільшувати їх кількість потреби немає", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи важко дівчині знайти роботу в Харкові

Молоді люди після закінчення навчальних закладів стикаються з проблемою пошуку роботи

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна. "Коментарі. Харків" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Алгоритм пошуку роботи – дивіться за посиланням.

У Харкові не вистачить бюджетних коштів на встановлення вікон в оселі

"Потреба дуже велика, і ми продовжуємо встановлювати вікна. Зранку мав нараду з департаментами, ми обговорювали, як найшвидше встановити вікна у центрі, на Північній Салтівці, але це величезні кошти. Мав розмову з урядом, щоб максимально задіяти на ці цілі програму "єВідновлення", бо коштів міського бюджету на все не вистачить", - повідомив міський голова.

Рятувальники повідомили, хто загинув від міни у Харківській області

Чугуївський район: залишена росіянами протипіхотна міна вбила 2-х цивільних людей 11 жовтня о 09:50 стало відомо про черговий нещасний випадок, який стався у полі між селами с. Леб’яже та Гракове Чкалівської громади. На протипіхотній ворожій міні типу ОЗМ підірвалися двоє чоловіків. Хто саме загинув від ворожої міни – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися