Харківській японець відмітив день народження

Волонтера з Харкова привітали у міськраді

За дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська привітала з днем народження японського волонтера Фумінорі Цутіко. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

На початку повномасштабного вторгнення рф 75-річний Фумінорі Цутіко приїхав до Харкова, щоб підтримати тих, хто був вимушений жити в метро, переховуючись від постійних обстрілів. Після чого вирішив продати свій будинок в Японії та переїхати на Салтівку. За підтримки благодійників з Японії та України він відкрив там волонтерське кафе, в якому щодня безкоштовно годує понад 1 тис. мешканців гарячими обідами.

"Дякуємо за допомогу нашому місту, за вашу працю та сміливість! Бажаємо натхнення, життєвих сил, енергії та міцного здоров’я!" - зазначили в департаменті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чи важко дівчині знайти роботу в Харкові

Молоді люди після закінчення навчальних закладів стикаються з проблемою пошуку роботи

Під час війни багато студентів, випускників шкіл та просто молодих людей стикнулися з проблемою – що робити далі та ким працювати. Тому що у мирний час можна було планувати та заглядати наперед, а тепер деяким доводиться у прямому сенсі слова виживати та шукати спосіб заробітку у тих містах, куди занесла війна. "Коментарі. Харків" розбиралися, чи важко молодій дівчині знайти роботу безпосередньо у нашому місті. Алгоритм пошуку роботи – дивіться за посиланням.

У Харкові не вистачить бюджетних коштів на встановлення вікон в оселі людей

"Потреба дуже велика, і ми продовжуємо встановлювати вікна. Зранку мав нараду з департаментами, ми обговорювали, як найшвидше встановити вікна у центрі, на Північній Салтівці, але це величезні кошти. Мав розмову з урядом, щоб максимально задіяти на ці цілі програму "єВідновлення", бо коштів міського бюджету на все не вистачить", - повідомив міський голова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися