Що робиться у центрі Харкова (ФОТО)

У центральній частині міста ліквідовують наслідки обстрілу

Фахівці КП "Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації" продовжують ліквідовувати наслідки обстрілу на мережі зливової каналізації у пров. Театральному. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також комунальники промили ділянки зливостоків та поперечні підключення на вул. Москалівській, відремонтували дощоприймальні та оглядові колодязі на пр. Людвіга Свободи та у проїзді Балашівському, прочистили ділянки водовідвідних лотків у 602-му та 605-му мікрорайонах.

Крім того, тривають роботи з очищення решіток дощоприймальних колодязів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові не вистачить бюджетних коштів на встановлення вікон в оселі людей

"Потреба дуже велика, і ми продовжуємо встановлювати вікна. Зранку мав нараду з департаментами, ми обговорювали, як найшвидше встановити вікна у центрі, на Північній Салтівці, але це величезні кошти. Мав розмову з урядом, щоб максимально задіяти на ці цілі програму "єВідновлення", бо коштів міського бюджету на все не вистачить", - повідомив міський голова.

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти вночі обстріляли Харків та район беспілотниками

Уночі Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Очільник області розповів, що відбувається в регіоні – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися